Bátony Metall logó
Bátony Metall logó
Slider

TUCHEL TS 120/200 sószórók

TUCHEL TS 120/200 sószórók

Megtört a jég!

A 120 ill. 200 l-es tartálytérfogattal rendelkező TUCHEL TS 120 és a TS 200 sószóró már néhány kézmozdulattal felszerelhető. Az erős meghajtómotorral(12 V) működő szórótányér (a szórt anyag függvényében) akár 6 m-re is kiszórhatja a szóró anyagot. A szórótányér fordulatszáma a vezetőfülkéből kényelmesen és egyszerűen szabályozható.

A kiszórni kívánt anyagmennyiséget a kezelőegységről elektronikusan is beállítható adagolócsúszka biztosítja. A világosan meghatározott szórási táblázat minden szükséges információt megad a mindig azonos szórási kép eléréséhez – a mindenkori alkalmazási helytől és az alkalmazott anyagtól függően.

Ez az új fejlesztésű sószóró mindenekelőtt a tartályban található keverő(bolygató)művel tűnik ki a hasonló sószórók közül, amely megakadályozza a szórandó anyag összetapadását. Mind a TS 120, mind pedig a TS 200 esetén minden olyan lényeges anyag, amely érintkezésbe kerül a sóval, kiváló minőségű V4 nemesacélból készült, amely védelmet nyújt a korrózió ellen.

Mindent egy kézből: akár egy seprőgép, akár pedig egy hótoló pajzs is kombinálható a sószóróval. Mindenre részletre kiterjedő megoldáscsomag egy olyan gyártó cégtől, amely már hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a hóeltakarításról.

A tárolótartály befogadóképessége: 120 / 200 liter

Választható opciók

  • 24 Volt (feszültségváltó)
  • különleges festés

Felszerelési lehetőségek

  • hárompontos bak
  • vonóhorgos felfogás, felhajtható
Loading...

Minden lehetséges hordozójárműhöz megpróbáljuk illeszteni a sószórókat! További adatokat és információkat megtalálhatnak a prospektusban és kérem kérje kollégáink segítségét minden kérdésben!

Katalógus letöltése

Igen, érdekel ez a termék, árajánlatot kérek!